Algemene leveringsvoorwaarden van Hengelsport-flavours.nl

Hengelsport-Flavours.nl is onderdeel van:

 

Riverland baits
Molenaarserf 58
3991 KR Houten

 

06-48230177
info@riverlandbaits.nl

 

Kvk: 54316774
BTW: NL002233673B72

 

Aankoopvoorwaarden m.b.t internet verkoop

 

1. Bestelling voorwaarden
Op alle bestellingen die via deze webshop geplaatst zijn, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Hengelsport-flavours.nl heeft het recht inhoud van de webshop en deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen.
Technische en/of kleurafwijkingen in de webshop worden voorbehouden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zetfouten in de webshop. foto's op de site zijn slechts voorbeelden en kunnen afwijken van het originele product.

 

2. Bevestiging ontvangst
Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per E-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, uw naam en mail adres.

 

3. Overeenkomst
Door de bestelling aan ons te verzenden, gaat u een overeenkomst aan met Hengelsport-flavours.nl waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met in deze overeenkomst vermelde gegevens. Waarbij Hengelsport-flavours.nl de verplichting heeft u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen, en u de verplichting aangaat deze na betaling af te nemen.

 

4. Transport en kosten
Het risico tijdens het transport van de bestelde goederen is voor Hengelsport-flavours.nl en gaat over op het moment van aflevering aan u.

Verzendkosten € 7,95 (Nederland)

5. Levering
Levering geschiedt doorgaans direct na ontvangst betaling.
Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt u op de hoogte gesteld. In overleg kan een vervangend product worden toegestuurd, de order kan worden geannuleerd of op een later tijdstip worden nageleverd. Het bedrag zal anders worden teruggestort.

 

6. Retouren

In overleg kunnen goederen worden retour genomen worden door Hengelsport-flavours.nl, kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening.
De goederen dienen onbeschadigd, in ongeopende verpakking  in originele verpakking en met factuurkopie retour gezonden te worden aan Hengelsport-flavours.nl
Na ontvangst van de artikelen zal binnen 14 werkdagen het bedrag worden teruggestort.
Hengelsport-flavours.nl heeft het recht om beschadigde en/of gebruikte artikelen te weigeren, en in overleg met u, tot een waardevermindering over te gaan, en als zodanig een lager bedrag terug te storten.

 

7.Klachten
Alle klachten of opmerkingen zullen door Hengelsport-flavours.nl in behandeling worden genomen.
U kunt deze doorgeven via ons contact formulier.
Klachten zullen met de meeste spoed worden afgehandeld.

 

9. Afwijkende producten
Speciaal op bestelling voor u ververaardige producten zoals boiliemixen partikelmixen boilies en of flavours worden niet terug genomen.

 

10. Uw inkoopvoorwaarden
Alleen onze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing.
Door u of uw bedrijf te registeren via onze website, vervallen automatisch uw inkoopvoorwaarden.

 

11.Heroepingsrecht.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@riverlandbaits.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

12. Levertijd.

Wij zullen altijd ons uiterste best doen om uw bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Echter is bij Quality-flavours.nl de wettelijke levertijd van 30 dagen geldig.